Liveresultat – tävling
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Café och lift bemanning

Så här bemannar vi tillsammans caféet och liften - Vår största grupp
Saltsjöbadens slalomklubb har över 400 barn i träning. Klubben drivs helt ideellt av föräldrar. En förutsättning för att vi ska klara detta är att alla föräldrar hjälper till att hålla backen öppen. En del jobbar som snöläggare och pistmaskinsförare medan andra är tränare osv. 
De allra flesta hjälper till genom att tjänstgöra i lift/cafeteria.

Det innebär att man:

  • Sköter liften
  • Sköter serveringen i cafeterian i klubbhuset

De som tjänstgör turas om i lift och cafeteria, så glöm inte varma kläder.

Familjer med ett barn i träning ska tjänstgöra två pass per säsong och familjer med två eller fler barn i träning ska tjänstgöra tre pass. Om säsongen blir lång kan det hända att familjer med, i första fler än ett barn i träning, ombeds att ta ett extra pass.

De pass som ska bemannas är:

  • 17-21 på vardagskvällar (Vid Saltis Cup klubbtävling 3 personer från kl 17)
  • 10-14 samt 14-18 på lördagar och söndagar
  • 10-16 under Sportlovet

Vid varje tillfälle ska en vuxen i familjen tjänstgöra, äldre barn får vara med och hjälpa till men det måste alltid vara en vuxen med som har ansvar.

Nytt för i år är att schemaansvarig kommer att lägga ut pass för alla i gruppen. Schema skickas ut i god tid före säsongen.

Om man får förhinder att ta sitt pass får man själv byta pass med en annan familj eller hyra in någon från vår ungdomslista som ersättare. Ni hittar vår ungdomslista under fliken ersättare. Ersättningen till ungdomarna är 400 kr per pass, dvs 100 kr per timme.

Det är den familj som ursprungligen stod på schemat som ansvarar för att bytet fungerar. Information om byten måste alltid mejlas till: schemafixarna@hotmail.com.


Tänk på att ha koll på när ni har era pass. Om någon uteblir så ställer det till för de andra som jobbar samt för alla barn i träning. Lift prioriteras då, vilket innebär att café ej kan hålla öppet. Utebliven närvaro debiteras med 1000 kr.

Veckan innan ni ska tjänstgöra så kommer ett mail att skickas ut med ytterligare instruktioner samt var ni hittar nyckel.

Om ni har några frågor svarar vi gärna på dem via vår mejladress: schemafixarna@hotmail.com


Vänliga hälsningar,

Eva Lindgren & Malin Tempelman

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Sociala media