Liveresultat – tävling
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till Saltsjöbadens Slalomklubb och Saltisbacken!
Saltsjöbadens Slalomklubb är en ideell förening med långa och goda traditioner. Vår träning omfattar alpin racing, freeski, skidlekis och vuxenträning. Tillsammans driver vi Saltisbacken med Snowpark och café som är öppet för alla under vintersäsongen! Se våra öppettider här.
 
Har ni barn som vill börja träna slalom eller freeride? Läs mer här

 

Intresserad att marknadsföra företaget, ordna ett event eller friluftsdag? Läs om våra erbjudanden.

VÅREN ÄR HÄR OCH BACKEN ÄR STÄNGD FÖR ALLMÄNHETEN
2024-03-28 09:26

Tack för ytterligare en fantastisk säsong som började redan i mitten av december. Vi tackar alla gäster som besökt oss denna vinter och önskar er hjärtligt välkomna till nästa säsong.

Söderberg & Partners stöttar Saltsjöbadens Slalomklubb
2024-03-09 17:45

 

Jag är glad att vi på Söderberg & Partners sponsrar Saltsjöbadens Slalomklubb då det främjar det lokala föreningslivet. Som lokal Saltsjöbadsbo och en glad skidåkare ser jag fram emot att stötta Saltsjöbadens anrika klubb i framtida framgångar.

 

Snabba fakta om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter och tjänster. Vi bedriver verksamheter inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering.

 

Vänliga hälsningar

Per Lindström

Söderberg & Partners

Saltisbacken
2023-12-13 14:41

Vi välkomnar alla till Saltisbacken för härlig åkning! Backens öppettider hittar ni här.

 

Liftkort är obligatoriskt och säljs vid liften och betalas via Swish. 

 

Caféet är stängt, men klubbhuset är öppet för toalettbesök. Håll utkik på hemsidan för eventuella ändringar i öppettider. 

Säsong 2023/2024 - anmälan är öppen!
2023-11-18 11:24

Säsongen 2023/2024 närmare sig och vi på Saltsjöbadens slalomklubb vill hälsa nya och gamla medlemmar välkomna till en fullspäckad säsong med träning, tävlingar och läger

 

Anmälan görs här.

 

Frågor? info@saltisslalom.se 

 
Sponsorer
Sociala media