Liveresultat – tävling
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Saltsjöbadens Slalomklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Saltsjöbadens Slalomklubb och Saltisbacken!

Anmälan till kommande säsong är nu öppen.


Har ni barn som är sugna på att börja träna slalom eller åka med freeride kommande vinter och har frågor så går det bra att höra av sig till respektive lagledare inför nästa säsong. Kontaktpersoner hittar ni under Kontakt »


Välkomna!
Styrelsen


Vår träning omfattar alpin racing, freeski, skidlekis och vuxenträning. Tillsammans driver vi Saltisbacken med Saltis Snowpark och café – öppet för alla!

  • Vill du veta mer om vår verksamhet? Klubben >
  • Vill du anmäla dig till träning, läger eller bara bli medlem? Anmälan till träning >
  • Vill du anmäla till arbetsgrupper? Arbetsgrupper >
  • Vill du komma hit och åka? All information om öppettider, liftkort och vägbeskrivningar hittar du här: Saltisbacken >
  • Vill du marknadsföra företaget eller ordna friluftsdag? Erbjudanden >
2019-11-12 21:47

Vi välkomnar vår nya sponsor SQT Fjällhus!
SQT Fjällhus bygger nu tolv exklusiva timrade parhus inom brf Hovdeldalsbyn på bästa läge mitt i Vemdalsskalet med direkt access till både alpin- och längdskidåkning. 

Deras tolv parhus har precis kommit ut till försäljning på deras hemsida och på Hemnet. www.hovdedalsbyn.se 

Klubben har inget skriftligt avtal om rabatt men det skadar absolut inte att nämna att ni är medlemmar i Saltis inför förhandlingarna. :)

Klubbens Skidbytardag 17/11
2019-11-07 20:36
Söndagen den 17:e november är det dags för klubbens skidbytardagen. Då kan du köpa skidutrustning till kanonpriser. Sortimentet täcker allt som kan tänkas behövas för racing, freeride och friåkning.

Som vanligt håller vi till i Igelboda skolas matsal i Saltsjöbaden.

Passa på att tömma garaget/förrådet/vinden på ungarnas urväxta skidprylar och ge någon annan chansen att använda dem istället.  Har du en eller tjugofem saker att sälja spelar ingen roll. Skidbytardagen är det bästa tillfället att sälja utrustning i gott skick som inte kommer till användning längre.

Skidbytardagen är öppen för alla, klubbmedlem eller inte. Här har alla möjlighet att både sälja urvuxna längder och storlekar och komplettera med nytt.


Slalom- och längdutrustningar, pjäxor, snowboards & skidkläder (inte skridskor). Vi förmedlar bara hel och modern utrustning.

Tiderna som gäller är:

9-12 Inlämning för dig som vill sälja
13-15 Handla skidutrustning
16:30-17:30 Avstämning/utlämning av pengar för dig som sålt varor


Osåld utrustning och pengar som ej hämtas ut kl 17:30 tillfaller klubben


Alpint klubbläger i Hamra/Funäs 5-8/12 - Öppet för anmälan
2019-10-26 20:00
OBS - sänkta priser på familjelägret
Vi har genomfört två prissänkningar för familjelägret.
Priset för vuxna har sänkts till 2100 kr från 2700 kr
Priset för enbart träning har sänkts till 900 kr från 1200 kr.

Vår förhoppning är att ännu fler nu ska ha möjlighet att anmäla sig till lägret, så vi blir ännu fler som kan vara med och uppleva klubbgemenskapen.

Det sänkta priset gäller även för redan anmälda.

/Styrelsen


Välkomna till årets klubbläger för alla alpina träningsgrupper i Funäsdalen och Hamra.

Detta läger är det som samlar klubben på ett och samma läger, där vi dels kan skapa klubbkänsla och även jobba med att bygga våra grupper tidigt på säsongen. Vi kommer alla att bo på Ski Lodge i Tänndalen. Träningen kommer för U8-U12 att bedrivas vid Hamrafjället i Tänndalen och för U14 och U16 vid Funäsdalsberget. För U8 kommer träning i friare form att bedrivas. För U10, U12, U14 och U16 kommer åkningen att vara inriktad på styrd friåkning och teknikträning i bana.


Se bifogad inbjudan »  för mer information om priser och övriga detaljer.


Alla med barn i träning ska ha fått ett e-post med instruktioner om hur ni anmäler er. Saknar ni detta e-post går det bra att gå in och anmäla sig här >

MEDS.se - handla på nätapoteket och stötta klubben
2019-10-23 21:57

Meds skänker 50 kr till klubben vid köp över 300 kr

Gör en beställning på saltisgrundade Meds Apotek www.meds.se och stötta klubben. När vi handlar över 300 kronor på www.meds.se så skänker Meds 50 kronor till klubben. 

Meds bjuder även upp till tävling mellan ungdomsgrupperna. Respektive grupp har en egen rabattkod. Må bästa grupp vinna!

 

U8 - MEDSU8

U10 - MEDSU10

U12 - MEDSU12

U14 - MEDSU14

U16 - MEDSU16
Freeski – MEDSFreeski

 

Koden får gärna spridas till mormor, farfar och vänner som vill stödja barnens klubb och samtidigt köpa sina läkemedel (både recept och receptfritt) samt 10 000 andra produkter för hälsa, välmående och skönhet online. Allt från tandkräm till kosttillskott och solskydd. Långt under butikspriser och utbudet är mångdubbelt större. Allt levereras fraktfritt direkt hem till dörren. I Saltsjöbaden kan det gå på två timmar och i innerstaden en timme.


 Meds önskan genom att både sponsra klubben och genom detta upplägg är att vi förhoppningsvis kommer att älska Meds såsom Måns Zelmerlöw.

https://www.youtube.com/watch?v=J8qjWvsovk8

 

Så här gör ni för att handla
Gå in på meds.se och lägg en beställning (för recept loggar man in med bank-ID på mina recept). I kassan klickar ni på länken "Har du rabattkod/värdebevis?" och fyller i valfri ungdomsgrupps kod.

BLI MEDLEM
 
Våra sponsorer
Sociala media