Liveresultat – tävling
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Saltsjöbadens Slalomklubb
BLI MEDLEM
Välkomna till Saltsjöbadens Slalomklubb och Saltisbacken!
Saltsjöbadens Slalomklubb är en ideell förening med långa och goda traditioner. Vår träning omfattar alpin racing, freeski, skidlekis och vuxenträning. Tillsammans driver vi Saltisbacken med Snowpark och café som är öppet för alla! Se våra öppettider här.
 
Har ni barn som vill börja träna slalom eller freeride? Då gör ni anmälan här. Har ni frågor? Höra av er till oss på info@saltisslalom.se

 

Intresserad att marknadsföra företaget, ordna ett event eller friluftsdag? Läs om våra erbjudanden.

Backstängning med pool-skiing 22 april
2023-04-13 22:54

Kom och kör pool-skiing nästa lördag (22 april) när vi stänger ner backen. Grillen är på och musiken likaså. Utlottningspris till snyggaste utklädnad! Alla vuxna och barn är välkomna inklusive vänner och bekanta.

Kan inte lova, men det blir säkert storslaget likt detta: Big Sky Pond Skim

Vi kommer samtidigt riva näten i backen så vi måste vara många föräldrar på plats så vi tillsammans får ner näten lätt. (Så många som möjligt på skidor).

Vi börjar med att riva nät kl 13.00 och kör pool-skiing därefter.

PS. Save the date också fredag 5 maj när vi kör årlig avslutning på Saltsjö Pir med prisutdelning.

1 x Åre + 4 x Torsby
2023-04-12 18:07

Idag publicerades listorna på de ungdomar som antagits till ngt av de olika skidgymnasierna i Sverige. I år slussar klubben vidare 5 tjejer till två olika orter .

Grattis säger vi i klubben till Ebba L, Ebba S, Elsa, Hedvig och Felicia som blivit antagna och till hösten flyttar hemifrån och börjar ett nytt äventyr på skidor.

 

Ebba Lundquist - Åre Skidgymnasium

Ebba Silverplatz - Torsby

Elsa Svanberg - Torsby

Hedvig Kellner - Torsby

Felicia Carlsson - Torsby

Säsongsslut
2023-03-24 18:43

Backen stänger för säsongen till påsk. Vi hälsar alla välkomna tillbaka nästa vinter. För er som är sugna på några sista åk se öppettider här.

Våra tankar går till familjerna Frankendal och Jansson Palmer
2023-03-22 16:42

Med stor sorg beklagar vi saknaden efter våra Saltisåkare Annika Frankendal och Theresia Jansson Palmer, födda 1998. Annika och Theresia åkte genom alla ungdomsår med klubben och har tragiskt omkommit i en lavinolycka i alperna.

 

Vi tänker på er.

 

Styrelsen
genom ordförande Mikael Lindh Hök

BLI MEDLEM
 
Sponsorer
Sociala media