Liveresultat – tävling
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Saltsjöbadens Slalomklubb
BLI MEDLEM
Välkomna till Saltsjöbadens Slalomklubb och Saltisbacken!
Saltsjöbadens Slalomklubb är en ideell förening med långa och goda traditioner. Vår träning omfattar alpin racing, freeski, skidlekis och vuxenträning. Tillsammans driver vi Saltisbacken med Snowpark och café som är öppet för alla! Se våra öppettider här.
 
Har ni barn som vill börja träna slalom eller freeride? Då gör ni anmälan här. Har ni frågor? Höra av er till oss på info@saltisslalom.se

 

Intresserad att marknadsföra företaget, ordna ett event eller friluftsdag? Läs om våra erbjudanden.

Säsongsslut
2023-03-24 18:43

Backen stänger för säsongen till påsk. Vi hälsar alla välkomna tillbaka nästa vinter. För er som är sugna på några sista åk se öppettider här.

Våra tankar går till familjerna Frankendal och Jansson Palmer
2023-03-22 16:42

Med stor sorg beklagar vi saknaden efter våra Saltisåkare Annika Frankendal och Theresia Jansson Palmer, födda 1998. Annika och Theresia åkte genom alla ungdomsår med klubben och har tragiskt omkommit i en lavinolycka i alperna.

 

Vi tänker på er.

 

Styrelsen
genom ordförande Mikael Lindh Hök

Nu är det 50% REA på allt i shopen!
2023-03-17 18:13

Nu kör vi sensäsongsrea på alla klubbkläder i vår klubbshop. 50% REA på allt i saltisslalomshop.se med start fredag 17 mars.  Passa på att köpa två av allt när man får dubbelt så mycket!

Flera Saltisåkare på mästerskap i världen. Stort lycka till!
2023-01-16 20:23
Louise och Philip Lundquist från Saltsjöbadens SLK är på plats vid EuropaUngdomsOS i Italien respektive Junior VM i St Anton i Österrike

Kommande veckorna är det flera internationella mästerskap för ungdomar, såväl i USA som Europa. Vi är ruskigt stolta i klubben att vi har så många ungdomar från oss som i hård konkurrens är uttagna att representera Sverige i tävlingarna.

 

Sedan i torsdags, 12 januari, pågår Universiaden i Lake Placid, USA, fram till 23 januari, för studenter födda 2002 eller äldre. Där kommer Wilhelm Vänje från Saltsjöbadens slalomklubb kämpa som en av sex uttagna herrar baserat på sin ranking och presetationer i slalom och storslalom.

 

Från och med idag, måndag 16 januari till 26 januari, pågår Junior VM i St Anton am Arlberg, Österrike för juniorer födda 2004-2002. Philip Lundquist från Saltsjöbadens slalomklubb är en av de sex svenska herråkarna som kämpar mot 500 av de bästa unga skidåkarna i världen från över 50 nationer. 

 

Samtidigt kommer Philips syster Louise Lundquist från Saltsjöbadens slalomklubb att representera Sverige och klubben mellan 19-29 januari under Europeiska Undgdomsolympiaden i Tarvisio i Italien där sammanlagt 1 300 aktiva ungdomar i 14-18 årsåldern från 47 europeiska länder deltar. Även Alexandra Nilsson och Othilia Carlsson, som också är uppväxta i Saltsjöbadens slalomklubb är på plats och representerar Sverige i Skicross. 

 

Stort stort lycka till allihop och vi är väldigt stolta över att ni fostrats i samma backe som Skidlekis och alla våra U-grupper kör idag.

 

Om:

Universiaden i Lake Placid, USA

Junior VM i St Anton am Arlberg, Österrike

Europeiska Undgdomsolympiaden i Tarvisio, Italien

 

BLI MEDLEM
 
Sponsorer
Sociala media