Liveresultat – tävling
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Saltsjöbadens Slalomklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Saltsjöbadens Slalomklubb och Saltisbacken!

Extra öppet i backen under sportlovet

För de som är hemma under hela eller delar av sportlovet så kommer backen och caféet här hemma att hålla öppet alla dagar. Vi har sportlovsöppet vardagar 10-16 och helger 10-18, varmt välkomna.


All information om öppettider, liftkort och vägbeskrivningar hittar du här Saltisbacken »


Är det någon som fortfarande vill hänga på årets träning så har vi platser i alla grupper med många och duktiga tränare som står redo att utveckla våra aktiva.

Välkomna!
Styrelsen


Vår träning omfattar alpin racing, freeski, skidlekis och vuxenträning. Tillsammans driver vi Saltisbacken med Saltis Snowpark och café – öppet för alla!

Kom och åk på sportlovet!
2019-02-21 15:00
 
Only 16 – Saltis representerat på FIS Alpe Cimbra
2019-02-19 18:40

Only 16 – Svenska Skidförbundets nationella uttagningstävling till FIS Alpe Cimbra Cup i Italien gick av stapeln i helgen i Sälen.

Bland landets 110 bästa 16 åringar fick Saltis under lördagens slalom till två pallplaceringar genom Philip Lundquist (plats 1) och Ebba Sjöqvist (plats 3). Philip gick därmed vidare till tävlingar i Italien medan Ebba missade en biljett med en placering.

Övriga topp 11 var Henrik Holmgren på plats 9 och Edde Sandin Vänje på plats 11. Under söndagen kördes storslalom där Philip säkrade en till pallplats som nummer 2. Ebba körde in på en fjärdeplats och Axel Nyman kom på plats 9.

Starkt kört hela teamet och lycka till i Italien Philip!

Nytt i klubbens klädkollektion
2019-02-12 20:55
Nu finns det nya huvudbonader till försäljning i klubbhuset.
Passa på när du ändå ska ta en kaffe eller lösa säsongskortet.

Mössa 225 kr
Keps 225 kr
Pannband 200 kr
KUNSKAPSSKOLANS FRILUFTSDAG
2019-02-09 21:00
Vårvibbar i Saltisbacken
I fredags hade vi glädjen att ha Kunskapsskolan i Saltsjöbaden på friluftsdag i vår backe. Vädret var milt och när solen kikade fram kändes det mer som mars än februari. 

Ca 60 barn gjorde sammanlagt nästan 1000 åk i våra backar! Det var full fart i både park och i den kortkäppsbana som satt uppe. På start vid banan hade vi ingen mindre än Ebba Strandberg, vår egen EC-åkare och nu en klippa till tränare i klubben.

Ett stort tack till familjerna Flodmark, Sund, Heuman, Lindqvist och Ebba Strandberg för att ni kunde vara på plats och ge Kunskapsskolan denna härliga dag!
BLI MEDLEM
 
Våra sponsorer
Sociala media