Liveresultat – tävling
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Saltsjöbadens Slalomklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Saltsjöbadens Slalomklubb och Saltisbacken!
Har ni barn som är sugna på att börja träna slalom eller freeride under vintern och har frågor så går det bra att höra av sig till respektive lagledare inför nästa säsong.

Klubben nås enklast via e-post: info@saltisslalom.se

Kontaktpersoner hittar ni under Kontakt »


Välkomna!
Styrelsen


Vår träning omfattar alpin racing, freeski, skidlekis och vuxenträning. Tillsammans driver vi Saltisbacken med Saltis Snowpark och café – öppet för alla!

  • Vill du veta mer om vår verksamhet? Klubben >
  • Vill du anmäla dig till träning, läger eller bara bli medlem? Anmälan till träning >
  • Vill du anmäla till arbetsgrupper? Arbetsgrupper >
  • Vill du komma hit och åka? All information om öppettider, liftkort och vägbeskrivningar hittar du här: Saltisbacken >
  • Vill du marknadsföra företaget eller ordna friluftsdag? Erbjudanden >
Boo Energi ny sponsor!
2021-02-26 14:49

Vi välkomnar vår nya klubbsponsor Boo Energi med ett nytt spännande samarbete! Boo Energi kommer inte bara in som vår nya trygga elleverantör utan gör det också det möjligt genom ett generöst bidrag från Boo Fonden för oss att satsa mer på utbildning av våra tränare.

 

Förutom att vara en trygg och bra elleverantör har Boo Energi förstås fina och förmånlig lösningar. Genom sina 100 års erfarenhet av el kommer de kunna vara ett bra stöd för dig, på den ibland krångliga elmarknaden.

 

Det bästa av allt, när du tecknar ett nytt elavtal hos Boo Energi och använder rabattkoden SSLK går 200 kronor direkt till Saltsjöbaden Slalomklubbs verksamhet. Läs gärna mer på https://www.booenergi.se/sslk, där kan du jämföra deras olika prismodeller och se vilket elpris som råder området där du bor. Priset på hemsidan är det du betalar, inga extra eller dolda avgifter tillkommer.

 

Du kan också som kund hos Boo Energi motionera ner din elräkning, då de med hjälp av appen ”E2E Boo Energi” omvandlar dina kalorier till kilowattimmar som de sedan drar av som en hälsorabatt på din elräkning.

 

Är du osäker på vilket prismodell som passar dig bäst? Hör av dig till Boo Energi, de kan vägleda dig till det elavtal som passar dina förutsättningar bäst och de gör gärna en ärlig jämförelse gentemot de elavtal du har idag. Kundservice svarar vanligen på 14 sekunder när du ringer.

 

Varmt välkomna Boo Energi - tack för att ni är med oss! 

https://www.booenergi.se/sslk

 

Boo Energi har alltid tydligt redovisade priser med låga påslag med bra avtalsvillkor. De ser till att du har ett lågt elpris samtidigt som du som kund är med och bidrar till minskade koldioxidutsläpp då all deras el är 110 % klimatpositiv. Detta utan att det kostar dig något extra.

08-747 51 70

post@booenergi.se

 

 

Vi välkomnar Helly Hansen som ny sponsor!
2021-02-26 14:29

Vi hälsar Helly Hansen varmt välkomna som ny sponsor till klubben!!! 

 

Tillsammans med Helly Hansen breddar vi klubbkollektionen med ett utvalt race-sortiment som tex fartdräkt, skidjacka och skidbyxa. Produkterna kommer finnas tillgängliga för förköp i klubbshoppen från vecka 10 med leverans i höst och kommuniceras så fort det finns upplagt för order.

 

Vår övriga klubbkollektion från vår sponsor Sport Design Sweden kommer förstås finnas kvar och även den att utvecklas under våren till nästa säsong.

Stort tack Helly Hansen - välkomna!

 

https://www.hellyhansen.com


Saltisparallellen 2021 - Sponsrat av Upplands Motor & Volvo
2021-02-17 09:48
Nu finns helgens resultat publicerade på vår Tävlingssida »

Vill se en härlig video från söndagens tävling som vår ordförande Micke klippt ihop så finns den på vår Facebooksida >>
Välkommen A-hub!
2021-02-14 21:22

Vi välkomnar vår nya sponsor rekryterings- och bemanningsföretaget A-hub med en hälsning från VD Markus Wibeck som delar med sig av sina tankar kring företagets engagemang.

 

- För mig personligen, som inbiten alpinälskare, galen i snö och med en bakgrund som tävlingsåkare från Stockholm så kändes det självklart att A-hub måste vara med och bidra till utvecklingen av sporten i regionen. Med engagemanget som finns, och verkligen märks i Saltis Slalom känner jag mig otroligt motiverad av att inleda ett sponsorskap just här då klubben verkligen står för det som fick mig att älska både skidåkning och HR/rekrytering, nämligen genuint engagemang grundat i kraften av individer som samarbetar mot gemensamma mål!

Vi ser framemot ett långsiktigt och utvecklande partnerskap där vi kommer att engagera oss extra mycket med vår kunskap inom ledarskap samt karriärvägledning kopplat till tränare och träningsverksamheten.

 

Om A-hub:

A-hub är en snabbväxande digital aktör inom rekrytering och bemanningsbranschen som genom unika digitala lösningar möjliggör för företag och kandidater att matchas snabbare och med bättre kvalité, samtidigt som mer vikt och tid kan läggas på det viktigaste – relationerna.

A-hub har specialiserade rekryterare inom områdena IT/Tech, Ingenjörer/Teknik och Marknad/Försäljning men rekryterar och hyr ut Young Talents inom hela tjänstemannasektorn. A-hub Group har lokala hubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

BLI MEDLEM
 
Våra sponsorer
Sociala media