Liveresultat – tävling
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Saltsjöbadens Slalomklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Saltsjöbadens Slalomklubb och Saltisbacken!

SÄSONGENS ANMÄLAN ÄR ÖPPEN!

Passa på att anmäla Er till säsongens träning redan nu. Vi har lediga platser i alla grupper från skidlekis till U16 med många och duktiga tränare som står redo att utveckla våra aktiva.

I år är det enklare och smidigare än tidigare, dessutom med alternativa betalningsmodeller. Helt digitalt förstås. För att delta i träning både på snö, läger och barmark måste man vara anmäld till träning.

Alla som är anmälda får dessutom värdefull information om kommande säsong när det gäller möten, läger och träning. Det gäller både nya och tidigare medlemmar. Missa inte chansen att få vara med på ännu en rolig och utvecklande säsong tillsammans med Saltis.

Välkomna!
Styrelsen


Vår träning omfattar alpin racing, freeski, skidlekis och vuxenträning. Tillsammans driver vi Saltisbacken med Saltis Snowpark och café – öppet för alla!

Lisa & Ebba startar i Europa Cup!
2018-11-25 19:43
Lisa Olsson och Ebba Strandberg från Saltis SLK har blivit uttagna och kommer stå på start i Europa Cup i Funäsdalen nu i slutet av november!!! GS  står på menyn nu när tävlingarna går av stapeln 30 november och 1 december. Nu håller vi i klubben, ja hela Saltis , tummarna. Lycka till och kör så det ryker tjejer säger vi i klubben, och hoppas få se er på årets KM.

Läs mer här: https://www.skidor.com/Grenar/Alpint/foljoss/aktuelltalpint/2018/intensivec-veckaattvanta/?fbclid=IwAR1xWxKUZ5X_kLwa5TJ2d3a-tdNVEvEnjIGf-kh2ZYX0Q4dYa8Lf3eDYF64
Bjursåslotteriet
2018-11-13 20:02
Följande 5 vinnare drog i lotteriet som anordnades på vår skidbytardag.

1:a pris Blåvit lott, Serie Y, Nr 78 (Boende och skipass kortvecka)
2:a pris Vit lott, Serie H, Nr 39 (Skipass kortvecka/weekend)
3:e pris Vit lott, Serie H, Nr 13 (Skipass kortvecka/weekend)
4:e pris Vit lott, Serie H, Nr 14 (Bjursås-buff)
5:e pris Blåvit lott, Serie Y, Nr 55 (Bjursås-buff)

Vinnare ombedes skicka in foto på sin lott till info@saltissslalom.se så skickar vi vidare uppgifter till Bjursås.
Nya klubbkläder 2019
2018-11-12 20:50

Vi har tillsatt en grupp som sen en tid tillbaka jobbar med att ta fram ny Saltiskollektion med klubbkläder, mössor inför säsongen 2019.

 

Vi kommer att få nya mössor redan i år, samtidigt som vi arbetar med att ta fram jacka för både aktiva och övriga medlemmar. Tanken är att allt ska kunna beställas  och betalas via en länk och leveranserna ska gå direkt till medlemmarna. Inga mellanhänder. 

 

Sponsorer? Tips och förslag meddelas Peter Heuman, info@saltisslalom.se.

 

Du som har någon bra kontakt på temat som kan hjälpa oss är välkommen att kontakta klädgruppen enligt nedan.

Förslag och ideér till klädgruppen lämnas till info@brocare.se  

 

Klädgruppen

Marie Eneqvist - styrelse 

Jens Rudqvist 

Jeanette Westberg 

Lisa Segilsson - ekonomi

Våra okända hjältar #1
2018-10-05 08:52
Magnus Widell
I vår fantastiska slalomklubb och förening så är det många som gör mycket. Av naturliga skäl så syns och hörs vissa mer, medan andra gör det mindre eller inte alls. Men som klubb har vi många "doldisar" att tacka för stora insatser och dem vill vi hylla i denna återkommande porträttering kallad "Våra okända hjältar". 

Först ut i serien är Magnus Widell. Magnus har med sin bakgrund i byggindustrin kunna hjälpa klubben med projekt vi annars fått köpa in för dyra pengar. Till den digra listan hittar vi bland annat att vi fått upp en grusbädd på strategiska platser i liftspåret, med hjälp av grävmaskin har det grävts en rörgrav tvärs familjebacken, Magnus har varit behjälplig med hjullastare för att lasta av lastbilar med material till anläggning. Kanske mest värdefullt är att har han tillsammans med Kristoffer Kling bilat bort och byggt ett nytt fundament för en av liftstolparna. Hade det inte gjorts hade vi inte kunnat köra liften förra säsongen!!!!

Så vi ställde fem snabba frågor till Magnus inför säsongen 2018/2019:


  1. Vad är din historiska relation till SSLK? Jag har ingen historisk relation innan mina barn började träna i klubben.
  2. Har du barn i träning, om ja i vilka åldersgrupper? Jag har 2 killar som tränar, Hugo kör U8 och Theo kör U10 i år.
  3. Varför är det bra att vi har en backe i Saltis? Det ger en väldigt trevlig gemenskap samt en grym möjlighet för barnen att bli bättre på skidor.
  4. Vad jobbar du med? Jag driver ett byggföretag med 20 anställda som heter Sweden Building AB
  5. Vad blir vinterns höjdpunkter, för dig och för klubben? I backen blir det givetvis den nya snökanonen! För familjen hoppas vi på en snörik vinter i Åre!
Tack Magnus för allt du hjälper till med i det okända - vi är oändligt tacksamma! Och nu hoppas vi det också är lite mer synligt. 

 
BLI MEDLEM
 
Våra sponsorer
Sociala media